Skeelerwedstrijd voor Topdivisie en 1ste Divisie heren en dames over de weg

Op Woensdag 26 juni 2024 organiseert IJsvereniging Nijelamer de KNSB Marathon Inline Cup voor de Topdivisie en Eerst Divisie Skeeleraars. Aanmelden voor de wedstrijd kan alleen via de website schaatsen.nl

Locatie:
Dorpshuis Nijelamer
Stadburen 8
8487 GJ Nijelamer

Starttijd Wedstrijd: 19:30 uur
Aanmelden tot 19:15 uur in het Dorpshuis Nijelamer

In het dorpshuis is douchegelegenheid aanwezig.

Doe jij ook mee? Skeeleren voor recreatieve rijders
Wil jij als skeeleraar eens ervaren hoe het is om op de weg te Skeeleren?Uniek is de toertocht voor recreanten van plm. 30 KM. Je skate het wedstrijdparcours van 13 km. Je kunt ook een rondje meeskeeleren als je dat wilt. Meld je voor 25 juni aan via info@ijsverengingnijelamer.nl of neem contact op met Cindy Visser-Cnossen, telefoonnummer 06-5191 9105. Aanvang uiterlijk 18:15 uur. Start is 19:35 uur.

Parcours
Eén ronde is 13 km. Vanaf de start bij Dorpshuis Nijelamer tot aan de start van het het parcours is een geneutraliseerd traject van 2 km.

Parcours KNSB Marathon Inline Cup Nijelamer 26 juni 2024

Foto in header is gemaakt door Lenus van der Broek